top of page

Thuiskapper omgeving Nissewaard, Barendrecht en Rhoon.

 

Bent u op zoek naar een goede thuiskapper? Mijn naam is Astrid en ik ben inmiddels al weer ruim 25 jaar actief in het kappersvak. Als Topstyliste werkte ik bij hooggewaardeerde kapsalons en door mijn uitgebreide ervaring ben ik in staat elke voorkomende knip- en kleurbehandeling uit te voeren. Daarnaast probeer ik altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends door middel van cursussen en opleidingen. Kwaliteit is namelijk iets wat bij mij heel hoog in het vaandel staat. Mijn klanten beschrijven me als iemand die goed luistert naar hun wensen en op professionele wijze advies geeft. 

 

De voordelen van een thuiskapper

 

Waarom zou u kiezen voor een kapster aan huis en niet gewoon naar de kapsalon gaan? Het leuke aan mijn werk als thuiskapper vind ik mijn vaste klanten. Het is natuurlijk gezellig om dezelfde gezichten regelmatig terug te zien, maar het biedt ook andere voordelen. Doordat ik jou en je haar leer kennen wordt het steeds gemakkelijker om bepaalde wensen op perfecte wijze te vertalen. Daarnaast is het voor u natuurlijk fijn dat u lekker in het comfort van uw eigen huis kunt blijven. U hoeft niet de deur uit, maar ervaart toch de verwennerij van een bezoek aan de kapsalon. Om u die luxe ervaring te kunnen geven werk ik alleen met kwaliteitsproducten. Klanten kunnen bij mij ook terecht voor goede verzorgingsproducten om het kapsel te onderhouden. Daarnaast ben ik als thuiskapper een stuk goedkoper dan de kapsalon en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

 

Bruidskapsel aan huis

 

Niet alleen voor normale knip- en kleurbehandelingen kunt u bij mij als thuiskapper terecht. Zo kom ik voor uw bruiloft graag bij u thuis om het bruidskapsel te verzorgen. Ook voor de bruidsmake-up bent u bij mij aan het juiste adres. Natuurlijk kan ik ook bij andere speciale gelegenheden zorgen voor een feestelijk kapsel en professionele visagie.

 

Ben ik uw nieuwe thuiskapper?

 

Als thuiskapper werk ik in de omgeving Nissewaard, Barendrecht en Rhoon. Benieuwd naar de kosten? Bekijk hier mijn tarieven. Bent u overtuigd of wilt u gewoon een keer kennismaken? 
 

Maak vandaag nog een afspraak met Elegant Looks by Astrid en ik kom snel bij u langs!

 

 

 

bottom of page