top of page

Bruidskapsel aan huis
 

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Natuurlijk wil je er op de grote dag zo stralend mogelijk uitzien en daar hoort ook een prachtig bruidskapsel bij. Daarvoor ben je bij Elegant Looks by Astrid aan het juiste adres. Ik heb in mijn 27 jarige carrière al vele bruidjes mooi mogen maken voor hun trouwdag en ik ben bedreven in alle moderne technieken. Voor jouw trouwdag en het eventuele proefkapsel kom ik gewoon bij je thuis, of op een andere locatie naar keuze. Zo bespaar je reistijd en begin je rustig aan de toch al spannende dag. 


Jouw bruidskapsel door Astrid
 

Voor deze bijzondere dag zorg ik voor die "Elegant" look. Samen bespreken we jouw wensen en de verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je van mij ook professioneel advies verwachten en wie weet komen we zo nog op nieuwe ideeën. Bang dat het bruidskapsel niet goed blijft zitten? Geen zorgen, het kapsel wordt heel goed gefixeerd en gaat de hele dag geen kant op. Als je wilt kan ik naast het bruidskapsel ook de bruidsmake-up voor je verzorgen. Zo is het plaatje echt compleet. Bespaar dus vooral niet op een professionele make-up, want op de mooiste dag van je leven mag je stralen! Op de trouwdag zelf kan ik ook het kapsel van de bruiloftsgasten (ceremoniemeester, ouders, bruidsmeisjes) verzorgen.

 

Proefkapsel

 

Een proefkapsel is enorm belangrijk om zeker te zijn dat je op je bruiloft echt helemaal tevreden bent. Om die reden maak ik geen bruidskapsel zonder ook een proefkapsel te hebben gemaakt. Het kan namelijk voorkomen dat jij iets voor ogen hebt, wat door de lengte of structuur van je haar niet te realiseren is. Laat, om teleurstelling te voorkomen, daarom altijd 4 à 6 weken voor de bruiloft een proefkapsel maken. We kunnen dan samen de wensen bespreken en verschillende kapsels uitproberen om tot een bruidskapsel te komen waar u 100% tevreden mee bent. Een proefkapsel maken duurt ongeveer 2 uur. 

 

Kosten bruidskapsel

 

Benieuwd naar de kosten van een bruidskapsel? Bekijk hier mijn tarieven. Je kunt hier ook de kosten van de bruidsvisagie vinden. Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je klaar om een afspraak te maken?

 

Neem vandaag nog contact met me op!

 

 

 

bottom of page