top of page

Bruidsmake-up aan huis
 

Goed nieuws, je gaat trouwen! Op de grote dag wil jij natuurlijk stralen als nooit tevoren. Je bruidsmake-up kan daar veel aan bijdragen. Wil jij je bruidsmake-up door een professionele visagist laten verzorgen? Dan ben je bij Elegant Looks by Astrid aan het juiste adres. Ik zorg er voor dat je er op je bruiloft de hele dag prachtig uitziet, natuurlijk helemaal afgestemd op jouw voorkeuren en wensen. Als je wilt verzorg ik ook je bruidskapsel, want naast visagiste ben ik al ruim 25 jaar actief als topstylist.


Jouw bruidsmake-up door Astrid
 

Voor deze bijzondere dag zorg ik voor die "Elegant" look. Ik luister goed naar jouw wensen en samen nemen we alle mogelijkheden door voor jouw bruidsmake-up. Ik geef je professioneel advies en doe eventueel suggesties. Ik werk alleen met zeer hoge kwaliteit make-up die de hele dag mooi blijft zitten. Zo hoef jij je hier tijdens de rest van de dag geen zorgen om te maken. Eventueel doen we voor de bruiloft alvast een proefmake-up, zodat je er op de dag zelf precies zo uitziet als jij voor ogen had. Ik kom gewoon bij jou thuis of op elke andere locatie naar wens, zodat je de grote dag rustig kunt beginnen. Die is al spannend genoeg zonder dat je 's morgens ook nog vroeg de deur uit moet!

 

Bruidskapsel

 

Naast de bruidsvisagie kan ik ook je bruidskapsel verzorgen. Ik ben een ervaren topstyliste en heb al vele mooie bruidskapsels mogen maken. Door zowel je haar als je make-up door mij te laten verzorgen sluit het hele plaatje perfect op elkaar aan. Zo straal jij op je bruiloft als nooit tevoren! Van te voren maak ik een proefkapsel, zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen en het perfecte kapsel kunnen bepalen. Op die manier kunnen we op de dag zelf direct aan de slag.

 

Kosten bruidsmake-up

 

Benieuwd naar de kosten van een bruidsmake-up? Bekijk hier mijn tarieven. Je kunt hier ook de kosten van het bruidskapsel vinden. Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je klaar om een afspraak te maken?

 

Neem vandaag nog contact met me op!

 

 

 

bottom of page