top of page
Astrid Elegant Looks 2_edited.jpg

Our Story

Our Vision

Mijn naam is Astrid Grootscholten.

 

In 1996 heb ik bij de Nederlandse Kappers Academie te Rotterdam mijn opleiding succesvol afgerond. Als Topstyliste heb ik ruim 27 jaar ervaring. In 2014 heb ik besloten om aan de slag te gaan als hair en make-up artist voor trouwerijen.

 

Door mijn uitgebreide ervaring en kennis, kan ik alle voorkomende knip- en kleurbehandelingen uitvoeren, maar advies is ook een belangrijk aspect van het kappersvak.

Regelmatig volg ik cursussen en opleidingen, zodat ik altijd op de hoogte blijf van de nieuwste trends en technieken. Zo kan ik de kwaliteit, die bij mij hoog in het vaandel staat, waarborgen. Overigens werk ik om die reden alleen met kwaliteitsproducten en kunnen klanten ook bij mij terecht voor goede verzorgingsproducten om het kapsel goed te onderhouden. Bij mij heeft u een totaalpakket!

 

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd!

Voor deze bijzondere dag zorg ik voor die "Elegant" look. Zowel het bruidskapsel als de visagie wordt voor u verzorgd. Ik verzorg voor uw trouwdag zowel het eventuele proefkapsel als het definitieve bruidskapsel bij u thuis, of op elke andere locatie. Dit scheelt een hoop reistijd en u hoeft alleen maar van uw dag te genieten!

Om tot het gewenste resultaat te komen, waarbij zowel de bruid en ikzelf tevreden zijn, is het uiterst belangrijk om een proefkapsel te maken. Ieder haar laat zich anders verwerken en helaas zijn niet alle gewenste kapsels met de lengte of kwaliteit van het haar te realiseren. Om deze reden maak ik ook geen bruidskapsel, zonder bij de aanstaande bruid een proefkapsel te hebben gemaakt.

Ongeveer 4 à 6 weken voordat u gaat trouwen, is het verstandig eerst een proefkapsel te laten maken. U kunt dan met mij bespreken wat uw wensen zijn en kunt u verschillende kapsels uitproberen waar op de trouwdag zelf geen tijd voor is. Een proefsessie neemt gemiddeld 2 á 3 uur in beslag. De visagie maakt het plaatje van de jurk en je haar compleet. Bespaar dus vooral niet op een professionele make-up. Op de mooiste dag van uw leven moet u tenslotte stralen!

Op de trouwdag zelf kan ik voor uw gasten (ceremoniemeester, ouders, bruidsmeisjes) ook het haar verzorgen, vraag naar de mogelijkheden.

Tevens voor diverse gelegenheden regel ik de visagie en styling zodat u altijd en overal netjes voor de dag kunt komen.

 

Ik woon in Zuidland en werk met regelmaat in de gemeente Nissewaard (o.a. Spijkenisse, Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne, Heenvliet, Geervliet, Brielle), maar uiteraard werk ik ook aan huis of op locatie in Barendrecht, Rhoon, Rotterdam, Middelharnis, Dordrecht, Westland, Ouddorp, Oud-Beijerland en Nieuw-Beijerland (gehele Hoeksche waard). Stuur me even een mailtje voor de reiskosten. Exclusief evt. tol- en/of parkeerkosten.

 

Maak vandaag nog een afspraak met Elegant Looks by Astrid voor het perfecte haar en make-up op jouw bruiloft Het is tenslotte jouw mooiste dag van je leven!

 

 

 

bottom of page